Måndagmorgon

Och så var det måndag igen. Helgerna går helt klart för fort! Räknade lite förut och om jag får ledigt 4 dagar runt jul så är det 40 dagar kvar att jobba av 2011. Inte speciellt mkt! 2012 blir ett spännande år! ;)

Timbuktus "nya" album i mina öronen. Han är ju med i så mycket bättre, mycket trevlig lördagsunderhållning. :D

Det va nästan varmt när jag gick till bussen. Vintern får mer än gärna vänta! Det kan va snö mellan 20e dec och 20e jan.. Det räcker!

Have a nice day!


Under täcket.

Ja, nu ligger jag under täcket. Försöka sova snart men först lite bloggande. Stör mig fortfarande på att det inte går att vända telefonen.

Imorrn är det söndag.... Sådär kul! Mys för att jag får mysa med min lilla tjej. Skit för att jag måste säga hejdå till henne och för att sedan vara ifrån henne i två veckor... :( Jag vill så gärna vara stark och positiv eftersom lillhjärtat är världens duktigaste som aldrig klagar. Men det är Svårt, nåt annat kan jag inte säga. Ögonen tåras och hjärtat dunkar hårt för jag önskar att saker såg ut på ett annat sätt.

Dags att spela lite innan blunda.

Älskar dig Vilda <3


Scoobidoo.

Testar att blogga från mobilen en gång och se om det funkar! Men varför kan man inte vända på telefonen!? Grr! Men det får gå ändå.. :)

Jag och lillan myser i soffan. Kaffe, kuddar och scoobidoo. Älskar när mitt lillhjärta är här. Såklart. Stina är iväg redan, vaktmästare hela helgen tydligen. Konstiga påhitt dom har de där innebandymänniskorna.. ;)

Ska om en stund ta tag i dagen. Duscha och sen mot stan för att köpa present. Theo har 5-års kalas idag!

Kram!


Blogga!

Då var det dags för mig att blogga igen! Skam den som ger sig! Jag läser alla andras bloggar och längtar efter att blogga. Skriva av sig lite i cybervärlden och förhoppningsvis kanske någon liten människa är intresserad av min vardag, om inte så är det iaf nyttigt att skriva av sig ibland.. : )
Den här veckan har jag... hm, låt se.. jobbat och tränat. Det är väl så veckan har sett ut. Det var SÅ jäkla skönt att komma igång med träningen igen. Haft paus i över två veckor pga. sjukdom och annat skit. Men nu så, nu är jag på banan igen och jag hoppas att det dröjer tills nästa svacka! Blir ju aldrig några resultat annars liksom... ;)
Imorgon är det fredag vilket innebär VILDA! <3
Denna bloggomgång SKA jag lära mig att göra bloggen snygg. :P
Puss och kram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0